Informasjon om strømforbruk og termisk utslipp (BTU) for Mac Studio

Lær om strømforbruk og termisk utslipp for Mac Studio-maskiner.

Mac Studio (2023)

M2 Ultra 24-kjerners CPU og 76-kjerners GPU, 192 GB fellesminne, 8 TB SSD

Strømforbruk

Termisk utslipp

Uvirksom

Maks

Uvirksom

Maks

10 W

295 W

34 BTU/time

1007 BTU/time

Mac Studio (2023)

M2 Max 12-kjerners CPU og 30-kjerners GPU, 32 GB fellesminne, 512 GB SSD

Strømforbruk

Termisk utslipp

Uvirksom

Maks

Uvirksom

Maks

9 W

145 W

31 BTU/time

495 BTU/time

Mac Studio (2022)

M1 Ultra 20-kjerners CPU og 48-kjerners GPU, 64 GB fellesminne, 1 TB SSD

Strømforbruk

Termisk utslipp

Uvirksom

Maks

Uvirksom

Maks

13 W

215 W

44 BTU/time

734 BTU/time

Mac Studio (2022)

M1 Max 10-kjerners CPU og 32-kjerners GPU, 32 GB fellesminne, 2 TB SSD

Strømforbruk

Termisk utslipp

Uvirksom

Maks

Uvirksom

Maks

11 W

115 W

38 BTU/time

392 BTU/time

Notater

1. Data om strømforbruk (watt) er målt fra strømuttaket og inkluderer alle strømforsynings- og systemtap. Flere korrigeringer er ikke nødvendig.

2. «Maks» er definert som kjøring av et behandlingsintensivt testprogram som maksimerer prosessorbruken og dermed strømforbruket. Ingen eksterne enheter er koblet til under testing.

3. «Uvirksom» gjenspeiler strømmen som brukes med bare Finder åpen, ved hjelp av standard strømstyringsinnstillinger.

4. Disse tallene reflekterer et driftsmiljø med omgivelsestemperatur på 20,2°C. Høyere omgivelsestemperaturer krever raskere viftehastighet, noe som øker strømforbruket.