Last ned flere gratislyder i GarageBand for iOS

Du kan bruke Lydbibliotek i GarageBand for iOS 2.3 til å laste ned flere kostnadsfrie lydpakker som du kan bruke i sangene dine. Lydpakker inkluderer enkeltmaler eller kombinasjoner av maler for Touch-instrumenter, Apple Loops og Live Loops samt forhåndsinnstillinger for gitar og instrumenter.

Du kan åpne Lydbibliotek fra Lyd-navigeringsvinduet, Live Loops-navigeringsvinduet og fra instrumenter som har flere lyder tilgjengelig for nedlasting. For å åpne Lydbibliotek må enheten din være koblet til internett.

Åpne Lydbibliotek

Slik åpner du Lydbibliotek fra Lyd-navigeringsvinduet:

• I en eksisterende sang trykker du på knappen for Lyd-navigeringsvinduknapp for Lyd-navigeringsvindu for å åpne Lyd-navigeringsvinduet. Sveip deretter til du ser Lydbibliotek, og trykk på Lydbibliotek.

• Hvis du har opprettet en ny sang, åpnes Lyd-navigeringsvinduet automatisk. Sveip til du ser Lydbibliotek, og trykk deretter på Lydbibliotek.

Slik åpner du Lydbibliotek fra et instrument som Drummer:

1. Om nødvendig kan du velge Drummer-sporet i Spor-visningen og trykke på Drummer-knappenDrummer-knappen på verktøylinjen på verktøylinjen.

2. Trykk på trommenavnet, og trykk deretter på «Last ned flere trommespillere». Tallet viser hvor mange flere trommespillere som finnes.

Slik åpner du Lydbibliotek fra en Live Loops-sang:

• I en eksisterende sang trykker du på knappen for Lyd-navigeringsvinduetknapp for Lyd-navigeringsvindu for å åpne Mal-velgeren. Deretter trykker du på Lydbibliotek.

• Hvis du har opprettet en ny Live Loops-sang, åpnes Mal-navigeringsvinduet automatisk. Trykk på Lydbibliotek.

Lydbibliotek-skjerm

Navigere i Lydbibliotek

Når du har åpnet Lydbibliotek, kan du gjøre ett av følgende for å navigere i det:

• Trykk på en brikke for å se flere lyder.

• Trykk på Forhåndsvis for å høre lydeksempler.

• Bla for å vise mer informasjon om lydpakken, inkludert filstørrelse.

• Trykk på Hent for å laste ned lydene til enheten din.

• Hvis du vil slette en nedlastet lydpakke, trykker du på brikken, og deretter trykker du på Slett.

Detaljer om en lydpakke på skjermen