Hvis Apple Watch henger på Apple-logoen

Finn ut hva du kan gjøre hvis Apple Watch ikke svarer eller står fast på Apple-logoen.

Fremtving en omstart av Apple Watch

Trykk på og hold inne både sideknappen og Digital Crown til skjermen blir svart og Apple-logoen vises igjen. Deretter slipper du begge knappene. Det kan ta litt tid før klokken starter på nytt.

Apple Watch som viser sideknappen og Digital Crown

Koble enhetene fra hverandre, og koble dem sammen igjen

Hvis Apple Watch fortsatt står fast på Apple-logoen etter en fremtvunget omstart, kan du prøve å koble enhetene fra hverandre, og deretter koble dem sammen igjen. Hold Apple Watch og iPhone tett sammen mens du fullfører trinnene.

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.

2. Gå til Min klokke-fanen, og trykk deretter på Alle klokker øverst på skjermen.

3. Trykk på Info-knappenBildet har ingen alternativ tekst ved siden av klokken du vil fjerne sammenkoblingen for.

4. Trykk på Koble fra Apple Watch og deretter på Koble fra [navnet på Apple Watch].

5. På GPS + Cellular-modeller velger du å beholde mobilabonnementet ditt.

6. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt. Hvis du har glemt passordet for Apple-ID-en din, kan du tilbakestille det.

7. Trykk på Koble fra. Når du kobler fra klokken, oppretter iPhone en sikkerhetskopi av Apple Watch.

8. Hvis én klokke var koblet til iPhonen, trykker du på Start sammenkobling. Hvis flere klokker var koblet til iPhonen, trykker du på Legg til Apple Watch.

9. Følg instruksjonene på iPhonen for å fullføre konfigurasjonen. Hvis du vil gjenopprette klokken fra en sikkerhetskopi, trykker du på Gjenopprett fra sikkerhetskopi.

Se etter og installer programvareoppdateringer

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.

2. Gå til Min klokke-fanen.

3. Trykk på Generelt, og trykk deretter på Programvareoppdatering.

4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, trykker du på Last ned og Installer.

Kontakt oss

Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.