Bevar eller overfør data for Apple Configurator

Lær hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter data fra Apple Configurator.

Du må kanskje installere macOS på nytt på Apple Configurator-arbeidsstasjonen eller migrere til en ny arbeidsstasjon. Slik sørger du for at du kan fortsette å overvåke de samme iOS-enhetene.

Sikkerhetskopier dataene dine

Før du installerer macOS på nytt eller flytter til en ny arbeidsstasjon, må du sikkerhetskopiere Apple Configurator-dataene dine:

1. Åpne Apple Configurator på arbeidsstasjonen.

2. Velg Preferanser fra Apple Configurator-menyen.

3. Klikk på Organisasjoner.

4. Velg organisasjonen din, klikk på tannhjulknappentannhjulsymbol, og velg deretter Eksporter organisasjon.

5. Skriv inn et passord for å sikre organisasjonsfilen.

6. Skriv inn et filnavn og en plassering for å lagre filen, og klikk deretter på Lagre.

Oppbevar organisasjonsfilen på et sikkert sted til du er klar til å gjenopprette dataene dine.

Gjenopprett dataene dine

Når du installerer macOS på nytt eller setter opp den nye arbeidsstasjonen, følger du disse trinnene for å importere organisasjonsdataene dine:

1. Åpne Apple Configurator på arbeidsstasjonen.

2. Velg Preferanser fra Apple Configurator-menyen.

3. Klikk på Organisasjoner.

4. Velg organisasjonen din, klikk på tannhjulknappentannhjulsymbol, og velg deretter Importer organisasjon.

5. Velg organisasjonsfilen du lagret, og klikk deretter på Importer.

6. Skriv inn passordet du brukte for å sikre filen, og klikk deretter på Send.

Nå kan du fortsette å overvåke enheter som ble satt opp på den opprinnelige arbeidsstasjonen.

Sikkerhetskopier andre data

Hvis du må bevare andre data, som Blueprints eller iOS-programvarebilder, sikkerhetskopierer og gjenoppretter disse mappene:

Blueprints eller iOS-programvarebilder

~/Library/Group Containers/K36BKF7T3D.group.com.apple.configurator/

Preferanser

~/Library/Containers/com.apple.configurator.ui/

Enhetssikkerhetskopier

~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/

Enhetstillit og sammenkoblingsinformasjon

/var/db/lockdown

~/Library/Keychains/login.keychain-db

Konfigurasjonsprofiler

Banen velges ved lagring og kan variere.