Slik legger du til treningsøkter manuelt i Helse-appen

Hvis du glemmer å starte en treningsøkt med Apple Watch, kan du manuelt legge til treningsinformasjonen i Helse-appen etterpå for å få poeng for aktiviteten.

Legg til en treningsøkt

1. Åpne Helse-appen på iPhone.

2. Trykk på Naviger og deretter på Aktivitet.

3. Trykk på Treningsøkter, og trykk deretter på Legg til data øverst til høyre på skjermen.

4. Skriv inn treningsinformasjonen. For å få poeng for Bevegelse skriver du inn totalt antall forbrente kalorier. For å få poeng for Trening skriver du inn start- og sluttiden for treningen.

ios-16-iphone-14-pro-health-browse-activity-workouts-enter-data
  5. Trykk på Legg til.

Aktivitetsringene dine oppdateres for å gjenspeile treningen som er lagt til. For å sjekke fremgangen din kan du åpne Aktivitet-appen på Apple Watch eller Mosjon-appen på iPhone.