Hvis du ser en melding om at macOS Server ikke støttes, når du oppgraderer til macOS Ventura

Hvis du har macOS Server på Macen, må du slette Server-programmet før du kan oppgradere til macOS Ventura.

macOS Server støttes ikke i macOS Ventura. Hvis macOS Server er installert på Macen, må du fjerne Server-programmet fra Macen før du kan oppgradere til macOS Ventura.

1. Avslutt macOS Ventura-installasjonsprogrammet.

2. Slett Server-programmet fra disken du oppgraderer til macOS Ventura.

3. Oppgrader til macOS Ventura.