Hvis du ser «appen må oppdateres» etter oppdatering til iOS 14.5

Hvis du oppdaterer til iOS 14.5 og en app viser en melding om at den må oppdateres, kan det hende at enhetsadministratoren må oppdatere appen.

Noen apper må oppdateres for å fungere med iOS 14.5. Hvis du åpner en app og ser en melding om at den må oppdateres, oppdaterer du appen til den nyeste versjonen. Hvis du ikke kan oppdatere appen og enheten bruker apper som er tilordnet av administrasjon av mobilenheter (MDM), kan det hende at enhetsadministratoren må oppdatere disse appene før du kan åpne dem på enheten.