Helstøpt kabinettdesign for iPad Pro

Finn ut mer om hvordan kabinettet lages og testes.

De nye (11-tommers og 12,9-tommers, 3. generasjon) iPad Pro-modellene har et helt nytt design med Face ID, en avansert Liquid Retina-skjerm og sømløs integrering med Smart Keyboard Folio samt 2. generasjons Apple Pencil – alt dette i en bærbar og allsidig enhet.

Designet på de nye iPad Pro-modellene har et helstøpt aluminiumskabinett som er sterkt, lett og holdbart. Disse nye iPad Pro-modellene har et rektangulært design med rette hjørner i stedet for de avrundede hjørnene du finner på de eldre iPad-modellene, som pakker den avanserte teknologien i iPad mer effektivt.

Om iPad Pro-modeller med mobilnett

iPad Pro-modeller med mobilnett har nå LTE i Gigabit-klasse med støtte for flere typer mobilnett enn noen andre nettbrett. De små vertikale båndene eller «sprekkene» på siden av iPad sørger for optimal mobilnettytelse ved å la deler av kabinettet fungere som antenner. Disse båndene produseres ved hjelp av en prosess som kalles delstøping, som for første gang er brukt på iPad. I denne høytemperatursprosessen injiseres plastikk i presist utformede kanaler i aluminiumskabinettet, der den festes til mikroporer på aluminiumsoverflaten. Når plastikken er avkjølt, fullføres hele kabinettet med en presis CNC-maskinoperasjon, som gir en sømløs integrering av plastikk og aluminium i ett sterkt kabinett.

Disse presisjonsteknikkene for produksjon samt en grundig inspeksjonsprosess sørger for at de nye iPad Pro-modellene oppfyller en høyere spesifikasjon for flathet enn tidligere generasjoner. Denne spesifikasjonen for flathet tillater opptil 400 mikrometer med avvik langs hver side. Dette er mindre enn tykkelsen på fire ark. De nye, rette kantene og antennesprekkene kan vise små avvik i flathet fra enkelte vinkler som ikke er synlige ved normal bruk. Disse små forskjellene påvirker ikke styrken til kabinettet eller funksjonen til produktet, og endres ikke over tid ved normal bruk.

Hvis du har et problem med iPad Pro-kabinettet ditt

Hvis du mener nye iPad Pro ikke oppfyller spesifikasjonene beskrevet i denne artikkelen, kan du kontakte Apple-kundestøtte. Apple tilbyr 14-dagers returrett på produkter som er kjøpt direkte fra Apple. Apple har også opptil ett års garanti på produktene våre og dekker skader hvis de har oppstått på grunn av feil i materialer eller arbeid.

Du finner mer informasjon om Apples ett (1) års begrensede garanti her.*

* Finn ut mer om Apples garantidekning i Tyrkia.