iOS og iPadOS 15.0 og 15.0.1 er ikke tilgjengelige for forsinkede programvareoppdateringer

Apple anbefaler at du oppdaterer til iOS 15.0.2 og iPadOS 15.0.2 eller nyere.

Denne artikkelen er beregnet på nettverksadministratorer.

iOS og iPadOS 15.0 og 15.0.1 er ikke tilgjengelige for forsinkede programvareoppdateringer. iOS 15.0.2 og iPadOS 15.0.2 inneholder viktige løsninger på problemer i iOS og iPadOS 15.0 og 15.0.1. Lær om sikkerhetsinnholdet i iOS 15.0.2 og iPadOS 15.0.2.

Administratorer kan justere forsinkelsen for programvareoppdateringen slik at brukere kan installere iOS 15.0.2 og iPadOS 15.0.2, som ble lagt ut 11. oktober 2021, eller bruke kommandoen Planlegg OS-oppdatering til å installere en bestemt OS-versjon. Hvis du trenger instruksjoner for hvordan du justerer forsinkelsen eller sender denne kommandoen, kontakter du MDM-leverandøren din.

Apple TV-enheter som er konfigurert for utsatte programvareoppdateringer, bør installere tvOS 15.1 i stedet for 15.0. tvOS 15.1 ble utgitt 25 oktober 2021.