Bruk Radeon Pro W5700X MPX-modulen med Mac Pro (2019)

Finn ut mer om de forskjellige skjermoppsettene du kan bruke med MPX-modulen på Mac Pro (2019).

Radeon Pro W5700X MPX-modulen inneholder en AMD Radeon Pro W5700X-grafikkprosessorenhet (GPU) med 16 GB GDDR6-minne, fire Thunderbolt 3-porter og én HDMI 2.0-port. Du kan bruke Thunderbolt 3-porter til å koble skjermer og eksterne enheter til Mac Pro. Når du bruker Radeon Pro W5700X MPX-modulen med Mac Pro, kan du også bruke Thunderbolt 3-portene på toppen* og baksiden av din Mac Pro til å koble til ekstra skjermer.

Hvis du bruker Boot Camp og allerede har konfigurert Windows, må du installere AMD-driverne før du installerer Radeon Pro W5700X MPX-modulen.

Om porter og busser

No alt supplied for Image

MPX-modulen har to busser for Thunderbolt 3-portene. Hvis du kobler to 5K- eller 6K-skjermer til Thunderbolt 3-portene på MPX-modulen, kobler du til én skjerm per buss.

Hvis du kobler en skjerm til HDMI-portene på MPX-modulen din, kan Thunderbolt 3-portene på Buss 0 støtte én ekstra skjerm med en oppløsning på 4K eller lavere. Hvis du trenger å sende lyd til en skjerm koblet til HDMI-porten, og du har andre skjermer koblet til med Thunderbolt 3, må du ikke koble en skjerm til Thunderbolt 3-porten ved siden av HDMI-porten.

Koble skjermer til én enkelt Radeon Pro W5700X MPX-modul

Hvis du installerer én enkelt Radeon Pro W5700X MPX-modul, kan du koble til opptil seks skjermer med Thunderbolt 3 i disse konfigurasjonene:

• Tre Apple Pro Display XDR-er med oppløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz koblet til hvilke som helst tre av følgende plasseringer: Buss 0, Buss 1 og Thunderbolt 3-portene på enten toppen* eller baksiden av din Mac Pro. Koble til én skjerm for hver plassering.

• Tre 5K-skjermer med oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz koblet til Buss 0, Buss 1 og Thunderbolt 3-portene på enten toppen* eller baksiden av din Mac Pro.

• Seks 4K-skjermer med oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz koblet til Buss 0, Buss 1 og Thunderbolt 3-portene på enten toppen* eller baksiden av din Mac Pro.

Koble skjermer til to Radeon Pro W5700X MPX-moduler

Hvis du installerer to Radeon Pro W5700X MPX-moduler, kan du koble til opptil tolv skjermer med Thunderbolt 3 i disse konfigurasjonene:

• Seks Apple Pro Display XDR-er med oppløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz. Koble skjermene dine til hver buss og Thunderbolt 3-portene på både toppen* og baksiden av din Mac Pro.

• Seks 5K-skjermer med en oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz. Koble skjermene dine til hver buss og Thunderbolt 3-portene på både toppen* og baksiden av din Mac Pro.

• Tolv 4K-skjermer med oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz koblet til Thunderbolt 3-portene på Mac Pro og til hvert kort.

Bruk av Radeon Pro W5700X MPX-modulen med Microsoft Windows

Hvis du bruker Boot Camp og det allerede er konfigurert på Macen, må du installere AMD-driverne før du installerer Radeon Pro W5700X MPX-modulen. Det gjør du slik:

1. Start Macen i Windows.

2. Gå til nettstedet til AMD, og klikk deretter på Drivers & Support (Drivere og kundestøtte).

3. Velg produktet ditt fra listen, ikke fra menyen. Det gjør du slik: Velg først Graphics (Grafikk), så Mac Graphics (Mac-grafikk) i den neste kolonnen, og deretter velger du Apple Boot Camp i den neste kolonnen.

4. Klikk på Submit (Send) for å se listen med tilgjengelige drivere.

5. Se etter driverversjonen som støtter Macen din, og klikk på Download (Last ned).

6. Pakk ut den nedlastede ZIP-filen, og kjør deretter Setup-programmet i den nye mappen for å installere driverne.

7. Slå av Macen, og installer deretter Radeon Pro W5700X MPX-modulen.

Hvis du ikke installerte AMD-driverne og bildet på skjermen er svart, kobler du til skjermen via HDMI og følger trinnene ovenfor. Etter at du har installert AMD-driverne, kan du koble til skjermen via Thunderbolt 3.

Finn ut mer

*På rackmonterte modeller er disse portene foran i stedet for på toppen.