Hvis du ikke kan laste opp til SoundCloud fra Logic Pro eller GarageBand på Mac

Hvis opplastingen mislykkes, kan du eksportere sangen som en fil og deretter laste den opp til SoundCloud-nettstedet eller med SoundCloud-appen.

Last opp Logic Pro-prosjektet til SoundCloud

1. Du kan laste opp enten hele prosjektet eller bare en del av det.

• For å laste opp hele prosjektet må du sørge for at sporene du vil inkludere i gjengivingen, blir sendt til hovedutgangen (Output 1-2) og ikke har blitt dempet i Logic Pro Tracks-området eller mikseren.

• For å laste opp bare en del av prosjektet angir du området som skal gjengis, og slår på Cycle mode (syklusmodus). Når Cycle mode er på, ligger gjengivingsområdet mellom posisjonene til lokalisererne.

2. I Logic Pro velger du File (Fil) > Bounce (Gjengi), etterfulgt av Project (Prosjekt) eller Section (Utsnitt).

3. Velg alternativer for gjengivingen:

• Merk av for PCM, og kontroller at PCM-destinasjonen er valgt.

• Velg AIFF eller Wave fra hurtigmenyen File Format (Filformat).

• Velg 16-bit fra hurtigmenyen Resolution (Oppløsning).

• Velg 48000 fra hurtigmenyen Sample Rate (Samplingsfrekvens).

• Velg Interleaved (Sammenføyd) fra hurtigmenyen File Type (Filtype).

• Velg andre alternativer som Start og End (Start- og sluttpunkt) og Mode (Modus).

4. Klikk på OK.

5. Velg en plassering for lydfilen, og klikk deretter på Bounce (Gjengi).

6. Logg deg på SoundCloud-kontoen i en nettleser, klikk på Upload (Last opp) på SoundCloud-nettstedet, og last deretter opp lydfilen.

Last opp GarageBand-sangen til SoundCloud på en Mac

1. I GarageBand på Macen velger du Share (Del) > Export Song to Disc (Eksporter sang til disk).

2. Velg alternativer for eksporten:

• Velg enten AIFF eller WAVE.

• Velg Uncompressed 16-bit (Ukomprimert 16-bit) fra hurtigmenyen Quality (Kvalitet).

• Hvis du vil eksportere bare den delen av sangen som dekkes av syklusområdet, eller bare den delen av prosjektet som er definert av de utvalgte områdene, huker du av i ruten for «Export cycle area only, or length of selected regions (if Cycle is turned off)» (Eksporter kun syklusområdet eller lengden til de valgte områdene (hvis syklusmodus er slått av)).

3. Velg en plasseringen for lydfilen, og klikk deretter på Export (Eksport).

4. Logg deg på SoundCloud-kontoen din i en nettleser, klikk på Upload (Last opp) på SoundCloud-nettstedet, og last deretter opp lydfilen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.