Bruk Logic Remote uten et delt Wi-Fi--nettverk

Hvis du ikke har et delt Wi-Fi-nettverk, kan du fremdeles bruke Logic Remote på iOS-enheten til å styre Logic Pro for Mac, GarageBand og MainStage på Mac.

Hvis du vil bruke Logic Remote 1.3.1 uten et delt Wi-Fi-nettverk, kan du koble iOS-enheten direkte til Mac med en Lightning-kabel, eller du kan opprette et Wi-Fi-nettverk mellom de to enhetene.

Hvis du skal koble til med én av disse metodene, trenger du følgende:

• En Mac som kjører macOS Sierra 10.12.4

• Logic Pro 10.3 eller nyere, GarageBand 10.1.5 eller nyere eller MainStage eller nyere

• En iPad eller iPhone som kjører iOS 10.3 eller nyere, og Logic Remote 1.3.1 eller nyere

Koble til en Lightning-kabel

I tillegg til kravene ovenfor må du ha en Lightning-kabel og iTunes 12.6 for å koble til på denne måten.

Sørg for at du starter Macen på nytt etter at du har oppdatert iTunes.

Koble til med en Lightning-kabel:

1. Koble Lightning-kabelen fra iOS-enheten til Macen.

2. Åpne Logic Pro, MainStage eller GarageBand på Macen.

3. Åpne Logic Remote på iOS-enheten.

4. I dialogboksen på iOS-enheten velger du Macen du er koblet til.

5. I varselet på Macen klikker du på Tillat for å bekrefte og opprette tilkoblingen.

Opprett et nettverk mellom to enheter

Du kan konfigurere en midlertidig Wi-Fi-tilkobling mellom iOS-enheten og Macen for å bruke Logic Remote.

Slik kobler du til via et nettverk mellom to enheter:

1. Opprett et datamaskin-til-datamaskin-nettverk på Macen.

2. Fra Hjem-skjermen på iOS-enheten går du til Innstillinger > Wi-Fi og sørger for at Wi-Fi er slått på. Under Enheter velger du Macen.

3. Åpne Logic Pro, MainStage eller GarageBand på Macen.

4. Åpne Logic Remote på iOS-enheten.

5. I dialogboksen på iOS-enheten velger du Macen du er koblet til.

6. I varselet på Macen klikker du på Koble til for å bekrefte og opprette tilkoblingen.