Forhindre installasjon av Apples betaprogramvare på enheter under tilsyn

Bruk Apple Configurator eller MDM (administrasjon av mobilenheter) for å forhindre installasjon av Apples betaprogramvare på enheter under tilsyn.

iOS-betaprogramvare er tilgjengelig for brukere som registrerer seg i et av Apples programmer for betaprogramvare.

Du kan forhindre brukerne i å installere betaprogramvare på enheter under tilsyn via Apple Configurator eller en MDM-løsning (løsning for administrasjon av mobilenheter).

1. Åpne nyttelastvinduet for iOS-restriksjoner i Apple Configurator.

2. Fjern avmerkingen for «Allow installing configuration profiles (supervised only)» (Tillat installasjon av konfigurasjonsprofiler (kun under tilsyn).

Hvis du bruker en tredjeparts MDM-løsning, ser du etter nøkkelen «allowUIConfigurationProfileInstallation».

Når du angir denne restriksjonen, kan ikke brukere installere profiler fra e-postmeldinger eller nettsteder. Dette inkluderer profilen som registrerer enheten i programmet for iOS-betaprogramvare. Det forhindrer også brukere i å aktivere betaoppdateringer i Innstillinger. Du kan fortsatt bruke Apple Configurator eller MDM til å installere profiler på enhetene du administrerer.