Endre undertekster, lydspråk eller lydbeskrivelser på iPod nano

På iPod nano kan du bruke tilpassede lydspråk, undertekster eller skjult teksting. Du kan også bruke lydbeskrivelser for å få beskrevet scener i videoer.

Endre undertekstene eller lydspråket

1. Trykk på skjermen for å vise avspillingskontrollene mens du ser på en video.

2. Trykk på Mediemarkering-knappen snakkeboblesymbolet for å åpne Lyd og undertekster-menyen.

3. Velg språket eller undertekstene du vil bruke.

Hvis du ikke ser noe alternativ for SDH, eller hvis du vil slå på CC eller SDH som standard, går du til Innstillinger > Tilgjengelighet > Undertekster og skjult teksting. Du kan også tilpasse tekstingen fra denne skjermen.

Slå på synstolking

Hvis videoen du ser på, inkluderer synstolking, finner du dette på Lyd og undertekster-menyen:

1. Trykk på skjermen for å vise avspillingskontrollene mens du ser på en video i Videoer-appen.

2. Trykk på Mediemarkering-knappen Bildet har ingen alternativ tekst for å åpne Lyd og undertekster-menyen.

3. Trykk på det andre sporet for språket du vil bruke. Sporet med lydbeskrivelser er ikke skilt ut spesifikt.