GarageBand '11 (6.0.5): Basisinnhold ikke tilgjengelig

Hvis GarageBand '11 (6.0.5) er installert etter GarageBand for Mac (10.x), kan det hende at basisinnholdet for GarageBand ikke er tilgjengelig.

Fjern GarageBand for Mac, installer GarageBand '11 (6.0.5), og installer GarageBand for Mac på nytt:

1. Flytt GarageBand for Mac (10.x) fra mappen Programmer til papirkurven. Du kan bli bedt om å oppgi administratorpassordet ditt.

2. Fra det øverste nivået på harddisken åpner du mappen Bibliotek og deretter mappen Programstøtte. Dra GarageBand-mappen til papirkurven. Du kan bli bedt om å oppgi administratorpassordet ditt.

3. Du må tømme papirkurven, men sørg først for at du ikke har noe annet i papirkurven som du vil beholde. Fjern alle elementer du vil beholde, og tøm deretter papirkurven (velg Finder > Tøm papirkurven).

4. Åpne Mac App Store og sørg for at du er logget på Mac App Store med Apple-ID-en du brukte til å kjøpe GarageBand '11 (6.0.5). Dette trinnet kan brukes selv om du opprinnelig installerte GarageBand fra disk.

5. Klikk på Kjøp på Mac App Store-verktøylinjen, og se deretter etter GarageBand '11 (6.0.5) i listen over kjøpte apper. Hvis den ikke vises i listen, kontollerer du at den ikke er skjult.

6. Klikk på Installer for å laste ned og installere GarageBand '11 (6.0.5).

7. Etter at installasjonen er fullført, åpner du GarageBand og lar basisinnholdet lastes ned og installeres. Du kan bli bedt om å oppgi administratorpassordet ditt.

8. Avslutt GarageBand, og gå tilbake til Mac App Store og kontroller at du er logget på med Apple-ID-en du brukte til å kjøpe GarageBand for Mac (10.x).

9. Klikk på Kjøp på Mac App Store-verktøylinjen, og se deretter etter GarageBand (uten versjonsnummer) i listen over kjøpte apper. Hvis den ikke vises i listen, kontollerer du at den ikke er skjult.

10. Klikk på Installer for å laste ned og installere GarageBand for Mac (10.x). GarageBand '11 (6.0.5) vil bli flyttet til en mappe kalt GarageBand '11 (6.0.5) i mappen Programmer.

11. Hvis du tidligere har kjøpt tilleggsinnhold for GarageBand, åpner du GarageBand og velger Gjenopprett kjøp fra GarageBand-menyen.