Oppdater Apple School Manager-programtillegget for PowerSchool

Finn ut hvordan du laster ned og oppdaterer til nyeste versjon av Apple School Manager-programtillegget.

For å oppdatere Apple School Manager-programtillegget for PowerSchool følger du denne fremgangsmåten for å laste ned og oppdatere til det nyeste Apple School Manager-programtillegget.

Sjekk versjonen

Den gjeldende versjonen av Apple School Manager-programtillegget er 1.5.

Hvis du har Apple School Manager-programtillegget installert, kan du kontrollere versjonen på denne måten:

1. Logg på PowerSchool.

2. Klikk på System i sidepanelet, rull ned og klikk på System Settings (Systeminnstillinger), og klikk deretter på Plugin Management Configuration (Administrer programtillegg).

3. Kontroller versjonen ved siden av Apple School Manager:

Last ned Apple School Manager-programtillegget

Bruk denne koblingen til å laste ned det nyeste programtillegget: Last ned Apple School Manager-programtillegget, som heter AppleSchoolSync.zip. Programtillegget må forbli i zip-filformatet, så sørg for at nettleseren din ikke automatisk pakker det ut til en AppleSchoolSync-mappe. I Safari kan du for eksempel Kontroll-klikke på koblingen og velge Last ned koblet fil fra snarveimenyen. Hvis nedlastingen blir pakket ut til en mappe, komprimerer du mappen for å gjøre den til en zip-fil igjen.

Installer programtillegget

Følg denne fremgangsmåten for å installere programtillegget for første gang.

1. Logg på PowerSchool.

2. Klikk på System under Setup (Konfigurering) i sidepanelet, og rull deretter ned til Server (Server)-delen og klikk på System Settings (Systeminnstillinger).

3. Klikk på Plugin Management Configuration (Administrer programtillegg).

4. Klikk på Install (Installer), klikk på Choose File (Velg fil), velg Apple School Manager-programtillegget (AppleSchoolSync.zip) som du lastet ned, klikk på Upload (Last opp), og klikk deretter på Install (Installer).

5. Merk av i boksen for Enable (Aktiver) ved siden av Apple School Manager, og klikk deretter på Enable (Aktiver).

6. Klikk på Apple School Manager, og klikk deretter på Data Provider Configuration (Konfigurering av dataleverandør). Hold denne siden åpen, og bruk informasjonen for å oppdatere feltene Client ID (klient-ID) og Client Secret (klienthemmelighet).

Oppdater programtillegget

Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere fra en tidligere versjon.

1. Logg på PowerSchool.

2. Klikk på System under Setup (Konfigurering) i sidepanelet, og rull deretter ned til Server (Server)-delen og klikk på System Settings (Systeminnstillinger).

3. Klikk på Plugin Management Configuration (Administrer programtillegg), og klikk på Apple School Manager.

4. Klikk på Update (Oppdater), klikk på Choose File (Velg fil), velg Apple School Manager-programtillegget (AppleSchoolSync.zip) som du lastet ned, klikk på Upload (Last opp), og klikk deretter på Submit (Send).

5. Klikk på Enable (Aktiver).

Klient-ID og klienthemmelighet for PowerSchool-programtillegget endres ikke når programtillegget oppdateres. Hvis den neste synkroniseringen med PowerSchool imidlertid mislykkes i Apple School Manager, følger du instruksjonene i neste del.

Oppdater klient-ID og klienthemmelighet

Når du har installert Apple School Manager-programtillegget, legger du inn klient-ID og klienthemmelighet i Apple School Manager.

1. Åpne et nytt nettleservindu, og logg på Apple School Manager.

2. Klikk på Innstillinger nederst til venstre, klikk på Datakilde, og klikk deretter på Rediger ved siden av Studentinformasjonssystem.

3. Kopier klient-ID og klienthemmelighet fra siden du holdt åpen i forrige del, lim dem inn i feltene for klient-ID og klienthemmelighet i Apple School Manager, og klikk deretter på Save (Lagre).

4. Klikk på Update (Oppdater) ved siden av Last Data Sync (Siste datasynkronisering).

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.