Hvis bildene ikke vises i GarageBand etter at du har installert macOS Mojave

Etter du har installert macOS Mojave på Mac, kan det hende at du ikke lenger får tilgang til bildene i GarageBand.

Hvis bildene ikke vises i GarageBand, lukker du programmet, og deretter gir du programmet tilgang til Bilder under Systemvalg:

1. Avslutt GarageBand.

2. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, klikk på Sikkerhet og personvern og deretter på Personvern.

3. Marker Bilder.

4. Velg avmerkingsboksen ved siden av GarageBand for å gi programmet tilgang til bildene dine.

System Preferences showing the Photos section in the Privacy tab in the Security & Privacy pane.