Kjedekoble USB 2.0-enheter til Thunderbolt 3 (USB-C)-porter

For å unngå problemer med dataoverføring bruker du en adapter til å koble USB 2.0-enheten direkte til Thunderbolt 3 (USB-C)-porten på en Mac-maskin.

Når du kobler en USB 2.0-enhet til en Mac-maskin med Thunderbolt 3 (USB-C)-porter, er det best å koble enheten direkte til Mac-maskinen med en av følgende Apple-adaptere:

Du bør unngå å koble en USB 2.0-enhet til en annen enhet som er koblet direkte til datamaskinens Thunderbolt 3 (USB-C)-port. En kjedekobling av denne typen kan skape problemer med dataoverføringen mellom Mac-maskinen og USB 2.0-enheten.