Bruk iPod etter service

Her er informasjon om hvordan du bruker iPod etter service.

Delen eller produktet du har hatt til service, dekkes av en 90-dagers servicegaranti eller den gjenværende varigheten til den originale produktgarantien din eller AppleCare-abonnementet ditt, avhengig av hvilken som varer lengst. Forbrukerlovgivningen gjelder også for produktet du har hatt til service eller fått erstattet, der det er tilgjengelig.

Hvis du bruker en iPod touch som har vært på service eller som du har fått erstattet:

1. Gjenopprett iPoden fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhetskopi.

2. Slå på Finn iPhone.

3. Konfigurer iPod touch.

©2021 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPod og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Andre produkt- og firmanavn nevnt herunder kan være varemerker for sine respektive selskaper.