GarageBand for iOS: Lyd kan kanskje ikke skifte utgang med Apogee Jam

Hvis du bruker en Apogee Jam og du kobler til eller fjerne eksterne høyttalere eller hodetelefoner fra hodetelefonkontakten, skifter kanskje ikke lyden til å spilles via den innebygde høyttaleren, eksterne høyttalere eller hodetelefoner.

Omstart enheten for å løse dette problemet.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.