Bruk HomePod etter service

Slik bruker du HomePod etter service.

1. Hvis du fikk HomePod erstattet, må du notere ned det nye serienummeret til HomePod. Delen eller produktet du har hatt til service, dekkes av en 90-dagers servicegaranti eller den gjenværende varigheten til den ett-års begrensede HomePod-garantien eller AppleCare-avtalen din, avhengig av hvilken som varer lengst. Forbrukerlovgivningen gjelder også for produktet du har hatt til service eller fått erstattet, der det er tilgjengelig.

2. Konfigurering og bruk av HomePod.

©2021 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen og HomePod er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner.