iPod nano (6. generasjon eller nyere): Slå på VoiceOver

Hvis du slår på VoiceOver for iPod nano (6. generasjon eller nyere), kan du høre navnene på sanger, artister og spillelister lest opp når du lytter til innhold på iPod nano. Hvis du har Apple In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon, kan du også bruke VoiceOver for å navigere i spillelistene dine.

Du kan slå på VoiceOver i iTunes eller i Innstillinger på iPoden. I iTunes kan du slå på VoiceOver under konfigurasjonen av iPoden eller via Oversikt-fanen i iPod-innstillinger.

Slå på VoiceOver på iPod nano (6. generasjon eller nyere)

1. Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet > VoiceOver og slå på VoiceOver.

2. Trykk på OK for å bekrefte at du vil slå på VoiceOver.

Slå på VoiceOver i iTunes

1. Gå til Oversikt-fanen for iPod og klikk på Konfigurer tilgjengelighet.

2. I Tilgjengelighet-dialogboksen velger du Bruk VoiceOver.

3. Klikk på Bruk i Oversikt-fanen.