GarageBand: Foreslåtte konfigurasjoner for Magic GarageBand

Magic GarageBand-funksjonen i GarageBand ’08 er en morsom metode for å blande og sette sammen spor for å lage dine egne sanger.

Avspilling av mange spor kan kreve en stor del av ressursene i datamaskinen. Du får flest spor fra en datamaskin med en Intel Dual-Core-prosessor og 1 GB eller mer installert RAM. Eldre PowerPC G5- og G4-maskiner kan brukes med Magic GarageBand, men vil ikke kunne spille av så mange spor. PowerPC G4- og G5-maskiner vil ha stor nytte av mer enn 1 GB RAM installert.