Hvis du bruker smartkort for å logge på Macen og tilbakestille Active Directory-passordet fra en annen datamaskin

Finn ut hvordan du logger på Macen din i macOS Catalina 10.15.4 eller nyere hvis du tilbakestiller Active Directory-passordet fra en annen datamaskin og bruker smartkort og FileVault.

1. Start Macen på nytt.

2. Skriv inn det gamle Active Directory-brukerpassordet ditt i det første påloggingsvinduet.

3. Skriv inn det nye Active Directory-brukerpassordet ditt i det andre innloggingsvinduet.

Når du starter Macen din på nytt, kan du bruke smartkortet ditt til å logge på i det andre innloggingsvinduet.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.