Hvis du ikke kan endre plasseringen av tjenestedata i Server i macOS Big Sur

Før du endrer plasseringen av tjenestedata i Server i macOS Big Sur, må du kontrollere at Server har full disktilgang.

Denne artikkelen er beregnet på administratorer av bedrifts- og utdanningsnettverk.

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, klikk på Sikkerhet og personvern, og klikk deretter på Personvern.

2. Klikk på Full disktilgang.

3. Klikk på låsen og angi administratorpassordet.

4. Klikk på knappen Legg til , og velg deretter Server-appen. Hvis Server er åpen, blir du bedt om å avslutte og åpne programmet på nytt.

Du kan nå åpne Server og endre plasseringen av tjenestedata.