GarageBand for iOS: Mikrofon registreres ikke med iPod touch (3. generasjon)

Hvis du kobler til en mikrofon som iPhone-stereoheadsett, Apple Earphones med fjernkontroll og mikrofon, IK Multimedia iRig eller Blue Mikey mens GarageBand for iOS kjører, vil kanskje ikke mikrofonen bli registrert. Dette skjer med iPod touch (3. generasjon).

Trykk på Hjem-knappen for å løse problemet. Trykk deretter på GarageBand-symbolet for å åpne appen på nytt.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.