Mac Mini (sent 2012 og senere): Skjermen vekkes ikke etter dvale

Når du vekker Mac mini (sen 2012 eller senere) fra Sikker dvale, kan det være at dvalelampen tennes og systemet vekkes, mens skjermen ikke gjør det. Dette kan skje hvis du har FileVault aktivert.

For å omgå dette problemet kan du skrive inn passordet selv om skjermen er svart. Trykk deretter på Enter. Dette skal logge deg på og vekke skjermen.