Hvis du ser meldingen «Kunne ikke opprette Apple-ID» eller «Kunne ikke konfigurere iCloud»

Finn ut hva du kan gjøre hvis du prøver å konfigurere iCloud på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac og ser et varsel.

Hvis du ser meldingen «Kunne ikke opprette Apple-ID»

Hvis du ser meldingen «Kunne ikke opprette Apple-ID», betyr det at du har overskredet antallet nye Apple-ID-er du kan konfigurere med iCloud, på én enkelt enhet på ett år.

Hvis du ser meldingen «Kunne ikke konfigurere iCloud»

Hvis du ser meldingen «Kunne ikke konfigurere iCloud», betyr det at du har overskredet antallet Apple-ID-er du kan konfigurere med iCloud, på én enkelt enhet på ett år.

Hvorfor så jeg denne meldingen?

Du kan se denne meldingen når du:

• logger på med en Apple-ID du allerede har opprettet på nettet, en Apple TV eller en tredjepartsenhet, men når du fremdeles ikke har konfigurert den med iCloud

• logger på med en Apple-ID som har bare internett-tilgang til iCloud

Hva bør du gjøre?

Hvis du har en annen iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du prøve å konfigurere iCloud med Apple-ID-en din på den enheten. Logg på med Apple-ID-en din, og følg deretter veiledningen på skjermen for å ta i bruk iCloud.

Eller, hvis du allerede har en Apple-ID som er konfigurert med iCloud, logger du på med den Apple-ID-en i stedet.