Installer eller bytt SSD-moduler i Mac Pro (2019)

Finn ut hvordan du installerer SSD-moduler i Mac Pro, og hvordan du bruker Apple Configurator til å konfigurere dem for Macen.

Mac Pro støtter opptil én eller to SSD-moduler («solid-state drive»), avhengig av kapasiteten. SSD-modulene er paret med og kryptert av T2-sikkerhetsbrikken. Hvis du bytter SSD-modulene, må du bruke Apple Configurator for å slette og konfigurere dem for Mac Pro.

Sjekk kravene

Dette trenger du for å installere eller bytte SSD-modulene i Mac Pro:

Avinstaller og installer SSD-moduler

Ikke fortsett med mindre alt av data fra den eksisterende SSD-en er sikkerhetskopiert. Når en ny SSD-paringsoperasjon er startet, kan ikke dataene på den eksisterende SSD-en gjenopprettes.

Følg denne fremgangsmåten for å avinstallere og installere SSD-moduler i Mac Pro.

Finn ut mer

Finn ut hvordan du installerer og bytter deler i Mac Pro (2019).