Bruk AirPods, EarPods eller Beats-enheter

Her er informasjon om riktig tilpasning og potensielle hudirritasjoner for å sikre at du får den beste opplevelsen når du bruker AirPods, EarPods og Beats-enheter.

Bedre tilpasning betyr økt ytelse og komfort

No alt supplied for Image

AirPods, EarPods samt Beats-hodetelefoner og Beats-øretelefoner må ha kontakt med huden for å få optimal lyd, inkludert funksjoner med passiv lydisolering, aktiv støyreduksjon og lydfremheving. Når AirPods, EarPods samt Beats-hodetelefonene og Beats-øretelefonene brukes riktig, skal de sitte stramt, men ha en komfortabel passform.

Ved å holde Apple- og Beats-enhetene – i tillegg til huden – ren og tørr sørger du for maksimal komfort og hindrer langsiktig skade på enheten din. Dette er spesielt viktig etter trening med AirPods Pro, et Powerbeats-produkt, Beats Studio Buds, Beats Studio Buds+ eller Beats Fit Pro eller etter at produktet har vært eksponert for væsker, for eksempel svette, såpe, sjampo, sminke, solkrem og kremer som kan forårsake hudirritasjon.

Hvis du reagerer på visse materialer

Mye omhu og forskning er lagt ned i valget av materialer til alle enhetene våre. Både Apple og uavhengige laboratorier tester materialene som brukes i produktene våre som en del av test- og vurderingsprosessen. Bare materialer som består den strenge gjennomgangsprosessen vår, godkjennes for bruk i Apple-produkter. Ved å fastsette strenge restriksjoner, testing for mulige kjemikalier og evaluering av eventuelle giftstoffer bidrar Apple til å ivareta kundenes sikkerhet. Alle materialer som er i kontakt med huden, har gjennomgått en omfattende evaluering.1 Dette omfatter:

• Gjennomgang av materialsammensetning

• Forsøksstudier på prototyper

• Toksikologiske vurderinger utført av sertifiserte toksikologer

• Konsultasjoner med sertifiserte hudspesialister

Et lite antall personer vil oppleve reaksjoner på visse materialer. Dette kan skyldes allergier, miljøfaktorer, lengre eksponering for irriterende substanser som såpe, svette, solkrem eller kremer, og andre årsaker. Hvis du vet at du har en allergi eller reagerer på andre ting, bør du være oppmerksom på at visse produkter inneholder følgende materialer:

Symbol for nikkel

Nikkel. Nettingen av rustfritt stål for akustikk som du finner i AirPods, AirPods Pro og EarPods, inneholder noe nikkel. Alt sammen er imidlertid innenfor de strenge nikkelbegrensningene som er fastsatt i de europeiske REACH-bestemmelsene. Så selv om det er lite sannsynlig at eksponering for nikkel utgjør et problem, bør du være oppmerksom på muligheten i tilfelle du er følsom for nikkelrelaterte reaksjoner.

Symbol for akrylater

Akrylater. AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, EarPods samt Beats-hodetelefoner og Beats-øretelefoner inneholder spormengder av akrylater og metakrylater fra lim. Akrylater og metakrylater finnes i mange forbrukerprodukter som kommer i kontakt med hud, for eksempel selvklebende bandasjer. Noen personer kan reagere på dem, eller utvikle reaksjoner på dem over tid.

Hvis du opplever rødfarge, oppsvulming, kløe eller annen irritasjon, bør du rådføre deg med lege før du bruker AirPods, EarPods eller Beats-enheten igjen.

Dette inneholder AirPods, EarPods eller Beats-hodetelefoner og -øretelefoner

AirPods, AirPods Pro, EarPods og Beats-øretelefoner: plastkabinett og (hvis relevant) ørepropper i silikon, netting av rustfritt stål for akustikk, termoplastisk kabel i elastomer og termoplastiske ørekroker i elastomer

Beats-hodetelefoner: hodebøyle med silikonpolstring, øreputetrekk i polyuretan, høyttalertrekk i polyester og (hvis relevant) termoplastisk kabel i elastomer

AirPods Max-hodetelefoner: hodebøyler av termoplastisk polyuretan og polyester, minneskum av polyuretan med PET-tekstil i hodetelefonputene,2 anodiserte øreklokker av aluminium og glidebøyler i rustfritt stål

1. Finn ut mer om Apples restriksjoner for produkter som festes på kroppen.

2. Ikke laget med naturlig gummilateks.