Slik laster du ned Flytt til iOS-appen når du ikke kan bruke Google Play

Hvis du ikke har tilgang til Google Play Store, kan du laste ned Flytt til iOS-appen direkte.

Last ned Flytt til iOS APK-filen

Følg denne fremgangsmåten på Android-enheten din:

1. Last ned Flytt til iOS-installasjonsprogrammet:

2. Bruk enhetens filutforsker* for å finne Flytt til iOS-installasjonsprogrammet med filnavn som slutter på .apk. På mange enheter finner du denne .apk-filen i en nedlastingsmappe.

3. Trykk på filen for å installere den.

4. Hvis et varsel sier at du må endre sikkerhetsinnstillingene for å kunne installere fra ukjente kilder, følger du fremgangsmåten på skjermen. Etter at du har endret innstillingene, må du kanskje trykke på en tilbake-knapp for å gå tilbake til filutforskeren. Da vil du kunne installere .apk-filen.

Nå kan du bruke Flytt til iOS-appen.

Tidligere versjoner av Flytt til iOS

Hvis Android-enheten din bruker Android 5.0 eller eldre, må du bruke den tilsvarende eldre versjonen av Flytt til iOS på Android-enheten:

I Fastlands-Kina kan du også laste ned Flytt til iOS-appen fra disse appbutikkene:

* Hvis du ikke har noen filsystemutforsker, kan du søke etter en i en appbutikk for Android-apper.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.