Bedriftssikkerhetskrav i iOS 9 og OS X El Capitan

Hvis du er administrator for en bedriftsserver eller apputvikler, må du passe på at iOS 9- og OS X El Capitan-kunder kan bruke Internett-tjenestene og appene dine.

Angi en sterk gruppestørrelse for Diffie-Hellman-nøkkelutveksling

Hvis tjenesten din bruker Diffie-Hellman-nøkkelutveksling, må du stille inn gruppestørrelsen på minst 1024 biter. En gruppestørrelse på 2048 biter eller større anbefales.

Hvis appen eller tjenesten ikke oppfyller dette kravet, kan det hende enheter som bruker iOS 9 eller OS X El Capitan, ikke kan koble seg til den. Safari kan for eksempel varsle deg om at en sikker tilkobling ikke kan opprettes.

Finn ut mer

Les mer om bruk av moderne kryptografisk praksis ved konfigurering av SSL- og TLS-tjenester.

Mac-maskiner som bruker OS X El Capitan, viser meldingen SSLHandshake failed (-9850) i Konsoll-appen ved forsøk på å koble til en tjeneste som ikke oppfyller disse kravene.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.