Apple Cinema Display (30-tommers DVI) kan vise 1280 x 800 som maksimal oppløsning

Når du kobler Apple Cinema Display (30-tommers DVI) til datamaskinen din, kan det hende at den maksimale tilgjengelige oppløsningen 1280 x 800, selv om den optimale oppløsningen for skjermen er 2560 x 1600. Dette kan skje hvis skjermen har en Single-Link DVI-tilkobling i stedet for en Dual-Link DVI-tilkobling.

Koble skjermen til en Dual-Link DVI-port for å få tilgang til høyere oppløsninger på skjermen. De følgende produktkombinasjonene skal gi den beste oppløsningen.

Datamaskin

Skjermkort

Den beste porten eller adapteren for optimal oppløsning

Mac Pro (sent 2013)

Dual AMD FirePro D300

Dual AMD FirePro D500

Dual AMD FirePro D700

Mini DisplayPort-til-Dual-Link DVI-adapter

Mac Pro (midten av 2012 og eldre)

Power Mac G5 (alle modeller)

NVIDIA GeForce GT 120

ATI Radeon HD 4870

ATI Radeon HD 5770

ATI Radeon HD 5870

DVI-port eller Mini DisplayPort-til-Dual-Link DVI-adapter

ATI Radeon X1900 XT

NVIDIA Quadro FX4500

ATI Radeon HD 2600 XT

NVIDIA GeForce 8800 GT

NVIDIA Quadro FX5600

En av de to DVI-portene

ATI Radeon 9650

Kun DVI-port 2

NVIDIA GeForce 6600 LE

NVIDIA GeForce 6600

NVIDIA GeForce 7300 GT

Kun DVI-port 1

ATI Radeon X850 XT

NVIDIA GeForce 6800 Ultra DDL

NVIDIA GeForce 6800 GT DDL

DVI-port

MacBook Pro (13-tommers, midten av 2009) og nyere

MacBook Pro (15-tommers, sent 2008) og nyere

MacBook Pro (17-tommers, tidlig 2009) og nyere

MacBook Air (sent 2008) og nyere

MacBook (13-tommers, aluminium, sent 2008)

MacBook (13-tommers, sent 2009) og nyere

Utstyrt med en Mini DisplayPort eller Thunderbolt-port

Mini DisplayPort-til-Dual-Link DVI-adapter

iMac (tidlig 2009) og nyere

Mac mini (tidlig 2009) og nyere

Utstyrt med en Mini DisplayPort eller Thunderbolt-port

Mini DisplayPort-til-Dual-Link DVI-adapter

Merknader:

• Kontroller at du bruker en kompatibel port på grafikkortet eller innebygd port som støtter Dual-Link. Kompatible skjermkort må ha minst én Dual-Link DVI-port.

• Når du bruker en Mini DisplayPort-til-DVI-adapter, må du bruke en adapter som er Dual-Link-kompatibel.

Finn ut mer

Eldre produkter som ikke er oppført i denne artikkelen, har kanskje ikke Dual-Link DVI-tilkobling og støtter derfor ikke Apple Cinema Display (30-tommers DVI) i standardoppløsningen (2560 x 1600). Slike produkter er begrenset til maksoppløsningen som er tilgjengelig med Single-Link DVI-tilkobling for dette produktet: 1280 x 800 (halvparten av standardoppløsningen på 2560 x 1600). Skjermer som krever Dual-Link DVI-tilkobling og ikke er produsert av Apple, er tilsvarende begrenset til halvparten av den maksimale oppløsningen når de brukes med en Single-Link DVI-tilkobling.

Hvis du vil ha mer informasjon om Apple Mini DisplayPort-til-Dual-Link DVI-adapteren, kan du lese Om Apple Mini DisplayPort-til-Dual-Link DVI-adapteren.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.