iOS 7: Om Alltid-valget for VPN etter behov

Lær hvordan funksjonaliteten til Alltid-valget for VPN etter behov i iOS 7 har blitt endret fra tidligere iOS-versjoner.

Alltid-valget støttes ikke lenger for samsvarende domener. Alltid-domener vil automatisk bli omgjort til Hvis nødvendig-domener i eksisterende konfigurasjoner.

Det har kommet forbedringer i VPN etter behov-funksjonen i iOS 7 for å støtte disse scenariene:

Ønsket virkemåte

iOS 7-konfigurasjon

Utløse VPN for all trafikk fra enheten.

Konfigurere med Koble til-valget.

Utløse VPN når DNS-tjenere omdirigerer interne vertsnavn til startsider.

Automatisk for Hvis nødvendig-domener.

Utløse VPN når interne vertsnavn kan tolkes eksternt, men forbindelser ikke kan opprettes.

Automatisk for Hvis nødvendig-domener.

Utløse VPN for å få tilgang til den interne siden av tosidige verter.

Konfigurere med valget DNS-tjener kreves for Hvis nødvendig-domener.

Hvis du trenger informasjon om konfigurering av VPN etter behov-profiler for iOS 7, kan du se avsnittet "VPN Payload" i Configuration Profile Key Reference Guide.