Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Mac Pro (sent 2013): Lydporter

Les om lydportene på Mac Pro (sent 2013).

Mac Pro (sent 2013) har to separate lydporter.

No alt supplied for Image

Lydutgang: Den venstre lydporten med et høyttalersymbol er en 1/8" stereo-minikontakt for lyd ut. Den kan bruke analoge lydkabler og digitale S/PDIF fiberoptiske kabler. Lydenheter som du kobler til porten, vil vises i Systemvalg > Lyd > Lyd ut. Vær oppmerksom på at dnne porten ikke støtter hodesett eller mikrofoner.

Hodetelefonport: Den høyre lydporten med et hodesettsymbol er en 1/8" stereo-minikontakt for hodetelefoner.Når du kobler hodetelefoner til denne porten, omdirigeres lyden fra de interne høyttalerne til hodetelefonene. Hodetelefoner vil vises i Systemvalg > Lyd > Lyd ut. Hvis hodesettet har en mikrofon, vil det vises i Systemvalg > Lyd > Lyd inn. iPhone-hodesett med mikrofon og innebygde kontroller støttes. Digitale utenheter støttes ikke på denne porten.

Les mer

Du kan bruke HDMI-porten som en digital lydport for kompatible enheter, som surroundlydmottakere.