Mac Pro (tidlig 2009), Mac Pro (midten av 2010), Mac Pro (midten av 2012): Skjermkonfigurasjoner som støttes

Les om hvilke grafikkort og skjermkonfigurasjoner som støttes for Mac Pro (tidlig 2009), Mac Pro (midten av 2010), Mac Pro (midten av 2012) som er konfigurert med et ATI Radeon HD 5770- eller Radeon HD 5870-grafikkort.

Mac Pro (midten av 20102) og Mac Pro (midten av 2012) leveres som standard med ATI Radeon HD 5770-grafikkort, men kan konfigureres med et ATI Radeon HD 5870-grafikkort eller to ATI Radeon HD 5770-kort. ATI Radeon HD 5770-grafikkortet krever én hjelpestrømtilkobling, og ATI Radeon HD 5870 krever to. Mac Pro (midten av 2010) har to hjelpestrømporter.

Mac Pro (tidlig 2009) kan konfigureres med ett enkelt ATI Radeon HD 5870-grafikkort, som krever bruk av begge hjelpestrømtilkoblingene.

Hvert av disse kortene har to Mini DisplayPort-utganger og én Dual-Link DVI-utgang, som gir tre skjermutganger til sammen. Alle tre utgangene kan brukes samtidig, avhengig av type forbindelse.

• Bruk portene uten adaptere for å koble til opptil to Mini DisplayPort-skjermer og en opptil 30-tommers DVI-skjerm samtidig.

• Hvis du skal koble til to DVI-skjermer, bruker du Dual-Link DVI-porten og Apple Mini DisplayPort til DVI-adapter eller Apple Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-adapter (selges separat).

• Hvis du skal koble til tre DVI-skjermer samtidig, må du bruke to Apple Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-adaptere (selges separat).

• Hvis du skal koble til opptil tre VGA-skjermer samtidig, bruker du Mini DisplayPort til VGA-adapteren og DVI til VGA-adaptere (selges separat).

Merk: Hvis du bruker en Apple Mini DisplayPort til DVI-adapter, er det støtte for bare to skjermer på de tre portene. Hvis du kobler til tre skjermer, alle DVI-skjermer kobles til Dual-Link DVI-porten eller bruke en Apple Mini DisplayPort til Dual-Link-adapter.

Eksempler:

Mini DisplayPort

Mini DisplayPort

Dual-link DVI

To Mini DisplayPort-skjermer og en opptil 30-tommers DVI-skjerm

Koble til skjerm

Koble til skjerm

Koble til skjerm

To DVI-skjermer

Bruk Mini DisplayPort til DVI-adapter eller Bruk Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-adapter

Ikke brukt

Koble til skjerm

Tre DVI-skjermer

Bruk Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-adapter

Bruk Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-adapter

Koble til skjerm

Tre VGA-skjermer

Bruk Mini DisplayPort til VGA-adapter

Bruk Mini DisplayPort til VGA-adapter

Bruk DVI til VGA-adapter