Mac Pro (tidlig 2009) RAID-kort: Identifisering og kompabilitet

Lær hvordan du identifiserer Mac Pro (tidlig 2009) RAID-kort og hvilke modeller de vil fungere i.

Mac Pro (tidlig 2009) RAID-kort

Mac Pro RAID-kort (tidlig 2009)

Du kan identifisere dette kortet ved hjelp av kortets svarte farge. Installer dette kortet og bruk det i Mac Pro (tidlig 2009) med Mac OS X v10.5.6 eller nyere, Mac Pro (midten av 2010) med Mac OS X v10.6.4 eller nyere, eller Mac Pro (midten av 2012) med OS X Lion v10.7.3 eller nyere.

Mac Pro (original) RAID-kort

Mac Pro RAID-kort (original)

Du kan identisere dette kortet ved hjelp av den blå fargen på kortet og iPass-kabelen. Dette kortet kan installeres og brukes i Mac Pro (original) og Mac Pro (tidlig 2008) med Mac OS X v10.4.10 eller nyere.

Lær mer

Hvis du ønsker informasjon om harddisker som støttes med de enkelte versjonene av Mac Pro RAID-kortet, kan du se Vanlige spørsmål om Mac Pro RAID-kort og Xserve RAID-kort.