Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Hvis du ikke kan åpne eller lagre endringer i en delt fil

Når du prøver å samarbeide om Pages-, Numbers- eller Keynote-filer med andre brukere, kan det hende at du får et varsel om at eieren bruker en eldre versjon.

No alt supplied for Image For å unngå disse varslene i fremtiden må eieren av filen oppdatere til den nyeste versjonen av Pages, Numbers eller Keynote.

Hvis du bruker Pages 6 eller nyere, Numbers 4 eller nyere, eller Keynote 7 eller nyere for Mac

Hvis du samarbeider om et dokument, et regneark eller en presentasjon, kan du se et varsel som dette hvis eieren bruker Pages 5.6, Numbers 3.6 eller Keynote 6.6:

No alt supplied for Image

Hvis du har ulagrede endringer og eieren redigerer eller lagrer dokumentet med Pages 5.6, Numbers 3.6 eller Keynote 6.6, vil du se et varsel som dette. Du kan bruke det til å lagre endringene dine som en separat kopi.

No alt supplied for Image

Hvis du bruker Pages 3 eller nyere, Numbers 3 eller nyere eller Keynote 3 eller nyere for iOS

Hvis du samarbeider om et dokument, et regneark eller en presentasjon, kan du se et varsel som dette hvis eieren bruker Pages 2.6, Numbers 2.6 eller Keynote 2.6:

No alt supplied for Image

Hvis du har ulagrede endringer og eieren redigerer eller lagrer dokumentet med Pages 2.6, Numbers 2.6 eller Keynote 2.6, vil du se et varsel som dette. Du kan bruke det til å lagre endringene dine som en separat kopi.