Mac mini: Identifisere eksterne strømadaptere på Mac mini-modeller som er utgitt før 2010

Finn ut hvordan du identifiserer eksterne strømadaptere på Mac mini-modeller som er utgitt før 2010.

I februar 2006 introduserte Apple den Intel-baserte Mac mini (tidlig 2006). Denne modellen og modeller av Mac mini til og med 2009 bruker en annen strømadapter enn Mac mini-modellene som ble utgitt før 2006.

De to forskjellige strømadapterne kan ikke brukes om hverandre, og de skal bare brukes sammen med den Mac mini-modellen de ble levert med. Les videre for å finne ut hvordan du identifiserer hvilken strømadapter du skal bruke med de forskjellige Mac mini-maskinene.

Merk: Mac mini (midten av 2010) og Mac mini (midten av 2011) bruker en intern strømforsyning i stedet for en ekstern strømadapter.

Identifisere strømadapteren

Mac mini (tidlig 2006) til og med Mac mini (sent 2009) bruker en 110-watts strømadapter. Disse opplysningene finner du på siden av strømadapteren slik det er vist nedenfor:

No alt supplied for Image

Mac mini-modeller som ble laget før 2006, bruker en 85-watts strømadapter. Også disse opplysningene finner du på siden av strømadapteren slik det er vist nedenfor:

No alt supplied for Image

Identifisere Mac mini-maskinen

Ettersom strømadapteren skal kobles til på datamaskinens I/U-port, er det enkelt å finne ut om du bruker en original Mac mini, en Mac mini (begynnelsen av 2006) eller en nyere Mac mini. Antall USB-porter på Mac mini-maskinen viser også hvilken modell du har.

Modell

USB-porter

Mac mini (sent 2009) Mac mini (tidlig 2009)

5 USB-porter

Mac mini fra begynnelsen og slutten av 2009

Mac mini (midten av 2007) Mac mini (tidlig 2006)

4 USB-porter

Mac mini (midten av 2007) og (tidlig 2006)

Original Mac mini

2 USB-porter

Original Mac mini

Selv om bruk av feil strømadapter ikke vil skade Mac mini, kan det skape uventet funksjonalitet, og da særlig at maskinen ikke lar seg starte.