Opprett bildeprosjekter med tredjeparts utvidelser i Bilder

Med tillegg kan du opprette bøker, kort, nettsteder, lysbildeserier, veggdekor, bildegaver med mer fra Bilder for macOS.

Med tredjeparts prosjektutvidelser i Bilder kan du opprette og bestille bøker, kalendere, kort og andre utskriftsprodukter. Slik kan du jobbe med tredjeparts tillegg i Bilder for macOS.

Installer et Bilder-tillegg

1. Åpne Bilder.

2. Mac App Store åpner et utvalg tredjeparts prosjekttilleggsprogrammer som er kompatible med Bilder. Du kan bla gjennom de tilgjengelige programmene og klikke på dem for å se detaljer.

3. Bruk Installer-valget i Mac App Store for å laste ned tillegget til Macen.

Opprett et prosjekt med prosjekttillegg for Bilder

1. Velg et minne, et album eller noen enkeltbilder fra Bilder som du vil inkludere i et prosjekt.

2. Velg prosjektutvidelsen du vil bruke.

3. Første gang du bruker tillegget, vil en dialogboks be om å få tilgang til Bilder-biblioteket. Klikk på OK.

4. Når Bilder har lastet inn lerretet for prosjektet, følger du instruksjonene til tillegget.

Deaktiver Bilder-tillegg

Hvis du ikke lenger vil bruke et Bilder-tillegg, kan du deaktivere det under Systemvalg. Slik gjør du det:

1. Bilder-utvidelser som du har installert, vises i en liste.

2. Fjern avmerkingen for et tillegg for å deaktivere det.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.