iOS: Microsoft Exchange Server 2010 SP1 godtar bare ti enheter per konto

Microsoft Exchange ActiveSync 14.1, som følger med Exchange Server 2010 SP1, har en grense på ti enheter per Exchange-konto. Microsoft kaller disse forbindelsene for partnerskap. Hvis du konfigurerer en konto på en iOS-enhet som gjør at du overskrider grensen, eller hvis du har en eksisterende konto konfigurert og Exchange Server oppgraderes til 2010 SP1, kan du få følgende virkemåte.

• Du kan ikke synkronisere Mail, Kalender eller Notater med Exchange-kontoen.

• Når du prøver å installere en profil som konfigurerer en Exchange-konto, installeres ikke profilen.

• Når du ser etter e-post på en annen enhet, kan du se denne meldingen: "Feil med ditt nye mobiltelefonpartnerskap. Du har 11 telefonpartnerskap av de maksimalt tillatte 10 partnerskapene."

Følg disse trinnene for å redusere antall enheter som er knyttet til kontoen:

1. Logg på Outlook Web App og gå til Alternativer > Telefon > Mobiltelefoner.

2. Slett eventuelle ubrukte partnerskap for å redusere antall enheter som er knyttet til denne kontoen, til ti eller færre.

Din Exchange Server-administrator kan endre parameteren EASMaxDevices i klientstrupingpolicyen for å øke antall tillatte mobile enheter, slik det er beskrevet i disse Microsoft-artiklene om å forstå og angi klientstrupingpolicyer.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.