Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Utgivelsesmerknader for iAd Producer 5

iAd Producer gjør det enkelt for deg å utforme og sette sammen rikt interaktivt innhold uten programmering.

Om iAd Producer

iAd Producer inkluderer:

• Et grensesnitt med ett vindu for visning og redigering av oppsett og innstillinger

• Prosjektmaler med forhåndsbygd struktur, inkludert bannere, velkomstsider og menyer

• Et omfattende bibliotek med interaktive objekter

• Sofistikerte animasjonsverktøy for objekter

• Avansert redigering og feilsøking av JavaScript-kode

• Simulering for Mac- og iOS-enheter

iAd Producer 5.1

Denne utgivelsen forbedrer stabiliteten til iAd Producer og inneholder et antall forbedringer og rettelser, inkludert:

• Støtte for oppretting av iAd-innhold for Nyheter

• Støtte for iAd Blueprint-innhold som kan tilpasses

• Støtte for tofaktors godkjenning

• Støtte for OS X El Capitan

Tidligere oppdateringer

iAd Producer 5.0.2

• Denne utgivelsen løser et problem der installasjon av iAd Tester og iBooks Widget Tester kunne mislykkes på grunn av utløpte klargjøringsprofiler.

iAd Producer 5.0.1

• Denne utgivelsen løser et problem der deler av en annonse kan bli vist med feil retning.

iAd Producer 5.0

Denne utgivelsen inneholder en rekke forbedringer og rettelser, inkludert:

• Støtte for oppretting av iTunes Radio-annonser for Mac og Windows

• Støtte for fullføring av kode for den innebygde koderedigereren

• Innebygde feil og advarsler for JavaScript og CSS

• Muligheten til å velge mellom fire kodetemaer

• Støtte for fullskjermbannere og middels store rektangulære bannere på iPhone

• Støtte i annonser for visning av iTunes Store-sider

• Integrering av Share Sheet og Share Extension

• Muligheten til å vise en Internett-visning når det trykkes på et banner

• Forenklede og strømlinjeformede valg

• Andre feilrettinger og forbedringer

Les mer