MacBook Pro (15-tommers, sent 2008), (17-tommers, tidlig 2009), (15-tommers og 17-tommers, midten av 2009): Angi grafikkytelse

Finn ut hvordan du justerer grafikkytelsen på MacBook Pro (15-tommers, sent 2008), (17-tommers, tidlig 2009), (15-tommers og 17-tommers, midten av 2009) med NVIDIA 9400- og 9600-grafikkort.

MacBook Pro (15-tommers, sent 2008), (17-tommers, tidlig 2009), (15-tommers og 17-tommers, midten av 2009) inkluderer en funksjon i Strømsparer-panelet i Systemvalg. Denne ruten brukes for å justere grafikkytelsen. Du kan velge mellom «Lengre batterilevetid» eller «Høyere ytelse» som vist nedenfor.

Bildet har ingen alternativ tekst
  • Velg «Lengre batterilevetid» for situasjoner der du ikke bruker programmer som krever høy grafikkytelse eller når bruk av MagSafe-laderen er begrenset.

• Velg «Høyere ytelse» hvis du spiller spill eller jobber med andre oppgaver som involverer intensiv grafikkbehandling.

Finn ut mer

Når du velger en annen grafikkinnstilling i systemvalgpanelet for Strømsparer, må du logge av for at de nye innstillingene skal tre i kraft. Når du har klikket på Logg av (vist i meldingen nedenfor), får du muligheten til å lagre åpne dokumenter eller annet arbeid.

Bildet har ingen alternativ tekst

Som standard bruker datamaskiner «Lengre batterilevetid»-alternativet når det er tilgjengelig.

Se MacBook Pro (15-tommers, sent 2008) og MacBook Pro (17-tommers, tidlig 2009): Kan ikke velge GeForce 9400M-grafikk i Windows for å få mer informasjon om valg av grafikkytelse med Microsoft Windows.

Hvis du er ute etter informasjon om grafikkbytte for nyere bærbare Apple-maskiner, kan du se MacBook Pro (15-tommers, midten av 2010) og nyere, MacBook Pro (17-tommers, midten av 2010) og nyere: Angi grafikkytelse.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.