Keynote '09: Publisere på YouTube

Du kan sende lysbildeserien din direkte til YouTube-nettstedet der besøkende kan se presentasjonen som en film. Du må være koblet til Internett hvis du skal publisere på YouTube.

Slik publiserer du lysbildeserien på YouTube:

Lysbildeserie-vindu
  • Skriv inn kontonavnet og passordet i de riktige feltene.

• Velg en kategori fra lokalmenyen Category (Kategori).

• Skriv inn et navn for filmen i Title-feltet (Tittel), og gi en kort beskrivelse som seerne kan lese, i Description-feltet (Beskrivelse).

• I Tags-feltet (Etiketter) kan du skrive inn søkeord slik at seere finner filmen din hvis de søker etter den på YouTube-nettstedet.

• Velg en filmstørrelse fra lokalmenyen Size to Publish (Størrelse å publisere).

• Hvis du ikke ønsker at andre enn du eller dem du angir, skal kunne se filmen, merker du av for Personal video (Personlig video).

• Klikk på Neste.

• Hvis lysbildeserien ikke er et lysbildeserieopptak, skriver du inn antall sekunder som lysbildeserien skal vise hvert lysbilde før den går videre til neste, og hvor mange sekunder lysbildeserien skal vente før den går videre til neste bygg på hvert lysbilde.

• Hvis lysbildeserien er et lysbildeserieopptak, velger du Recorded Timing (Timing i opptak) fra lokalmenyen Playback Uses (Avspilling bruker) for å opprettholde den innspilte timingen for lysbilder og bygger. Du kan også velge Fixed Timing (Fast timing) og angi hvor mange sekunder du vil vente mellom hver lysbildebygg og hvert lysbilde, slik det er beskrevet ovenfor.

• Hvis lysbildeserien har tilhørende lyd, velger du Include the slideshow audio (Inkluder lyden i lysbildeserien) hvis du vil at lyden skal spilles av sammen med lysbildeserien på YouTube.

• Hvis lysbildeserien er et lysbildeserieopptak, velger du Include slideshow recording (Inkluder lysbildeserieopptak) hvis du vil at lyden skal spilles av sammen med lysbildeserien på YouTube.

• Klikk på Next (Neste) og deretter på Publish (Publiser) for å godta tjenestevilkårene som YouTube tilbyr. Filmen din lastes opp til YouTube-nettstedet.

• Klikk på View (Vis) i dialogruten som vises, for å se filmen din på YouTube-nettstedet.

• Hvis du vil opprette en e-postmelding som inneholder URL-adressen til filmen, markerer du filmen og klikker på Share Video (Del video) nedenfor filmen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.