Apple-maskiner: Svart skjerm eller Mini DisplayPort-skjerm som ikke reagerer etter dvale

Under visse omstendigheter kan du få en svart skjerm ved vekking av datamaskinen etter dvale. Det kan også virke som om datamaskinen ikke reagerer når den svarte skjermen vises.

Du kan oppleve dette i målskjerm-modus eller når du bruker minst to Mini DisplayPort-enheter.

Bruk bare VESA 1.1a-kompatible Mini DisplayPort til DisplayPort-adaptere. Forhør deg med produsenten av kabelen eller se i dokumentasjonen som fulgte med den, for å finne ut om kabelen er VESA 1.1a-kompatibel.

Lær mer

Enkelte kabler som markedsføres som VESA 1.1a-kompatible, kan ha et konstruksjonsproblem som kan føre til at DisplayPort-strømpinnene i en av kabelendene kortslutter sammen. VESA 1.1a-kompatible kabler må isolere DisplayPort-strømpinnene i begge endene av kabelen.

Hvis du vil vite mer om VESA 1.1a DisplayPort Interoperability Guidelines, kan du se www.vesa.org.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.