Hvis installasjonen stanser når du oppgraderer Klasserom-appen

Finn ut hva du må gjøre hvis installasjonen ser ut til å stanse når du oppgraderer til Klasserom 1.1.1.

Når du oppgraderer Klasserom til 1.1.1., kan du oppleve at installasjonen går svært langsomt eller stanser. Dette installasjonsproblemet kan skje enten du bruker App Store, Apple Configurator eller Mobile Device Management (MDM) til å oppdatere. Hvis oppdateringen ser ut til å stanse, omstarter du iPad og prøver å oppdatere til Klasserom 1.1.1 på nytt.

Hvis du bruker MDM til å oppdatere Klasserom til versjon 1.1.1 på iPad-enheten til en instruktør og dette problemet skjer, er det ikke nødvendig å installere appen på nytt. Start iPad-enheten på nytt og trykk deretter på Klasserom-appen for å starte oppdateringen på nytt.