iCloud: Konfigureringen av iCloud-kontrollpanelet kunne ikke laste opp alle objekter

Når du har installert eller oppgradert til iCloud-kontrollpanel 3.0, fullføres konfigureringsprosessen for oppdatering av e-post, kontakter, kalendere og oppgaver i Outlook, men det kan hende at noen objekter ikke lastes opp eller kopieres fra Outlook til iCloud.

Du kan se noen eller alle av følgende meldinger:

“[antall] av objektene kunne ikke lastes opp og må manuelt opprettes på nytt i iCloud.”

Etter denne meldingen vil du se en liste over kontaktene, kalenderhendelsene eller oppgavene som ikke kunne kopieres fra Outlook til iCloud. Noen ganger ble de objektene opprinnelig opprettet i en tidligere versjon av Outlook som brukte et filformat som ikke er kompatibelt med iCloud. Noen ganger inneholder objektene skadede eller ugjenkjennelige data. Du kan løse problemet ved å opprette en ny versjon av den kontakten, kalenderhendelsen eller oppgaven i Outlook. Under neste automatiske iCloud-oppdatering vil det objektet bli lagt til i iCloud. Du kan velge om du vil beholde eller slette objekter som ikke kan lastes opp.

«Følgende objekter kunne ikke lastes opp til iCloud.»

Hvis du har kontakter, kalenderhendelser eller oppgaver i Outlook som er duplikater av dem som er i iCloud, og iCloud-versjonene er nyere, vil ikke konfigureringsprosessen overskrive dem. Du blir spurt om du vil beholde eller slette versjonene som er i Outlook.

«Konfigureringen er fullført. Kunne ikke laste opp [antall] objekter. Disse objektene er lagret i lokale mapper.»

Denne meldingen ser du bare hvis du klikket på Behold da du svarte på en av meldingene ovenfor. Hvis du klikket på Slett, vil du se «Konfigureringen er fullført.» Disse meldingene bekrefter at du nå kan bruke iCloud med Outlook.

Du vil kanskje manuelt opprette nye versjoner av objektene som ikke ble kopiert til iCloud, og se gjennom duplikatobjekter du valgte å beholde. I iCloud-mappen i Outlook vil objektene som du valgte å beholde, vises i mapper med navnet «Lokal kalender», «Lokale kontakter» og «Lokale oppgaver».

Merk: Under konfigureringen blir kontaktene, kalenderne og oppgavene i standard Outlook-datafil, kopiert fra Outlook til iCloud. De opprinnelige kontaktene, kalenderne og oppgavene flyttes så til Slettede elementer-mappen for å hindre duplikater.

Dette dokumentet vil bli oppdatert når mer informasjon blir tilgjengelig.