Numbers '09: Skrive ut et regneark

Lær hvordan du skriver ut et regneark Numbers '09.

Du kan bruke utskriftsvisning til å plassere objekter på arkene på tvers av sider før du skriver ut. Bruk Ark-inspektøren til å angi sideattributter som sideretning og marger.

Slik skriver du ut:

1. Velg Arkiv > Skriv ut.

2. Velg skriveren du vil bruke, fra Skriver-lokalmenyen.

3. Oppgi hvor mange eksemplarer du vil skrive ut, i Eksemplarer-feltet, og marker Sortert hvis du vil at hver gruppe med sider skal skrives ut sammen i rekkefølge før neste gruppe skrives ut. Hvis du vil skrive ut en gruppe med side 1, deretter side 2, så side 3 og så videre, fjerner du markeringen av Sortert.

4. Angi hvilke ark du vil skrive ut:

• Alle ark: Skriver ut alle arkene i regnearket.

• Gjeldende ark: Skriver ut bare arket som var markert da du åpnet utskriftsvinduet.

5. Hvis du vil skrive ut en liste over alle formlene i regnearket, markerer du «Inkluder en liste over alle formlene i dokumentet».

6. Klikk på Skriv ut.

Klikk på Hjelp-knappen i utskriftsvinduet hvis du vil lære om flere utskriftsinnstillinger.