MacBook og MacBook Pro (13-tommers): Slik bruker du kombinasjonslydporten til en lyd inn-enhet

Lær hvordan du velger funksjonalitet for kombinasjonslydporten på MacBook og MacBook Pro (13-tommers).

Når du setter en mini-stereoplugg i den kombinerte lydporten, oppdager datamaskinen automatisk enheten og bruker den som en analog utdataenhet.

Hvis du vil konfigurere porten som en lydinngang, kan du bytte manuelt fra å bruke porten som en utgang, i Lyd-panelet i Systemvalg. Følg denne fremgangsmåten:

1. Koble lyd inn-enheten til den kombinerte lydporten med riktig adapterkabel.

2. Velg Systemvalg... fra Apple ()-menyen.

3. Velg Lyd fra Vis-menyen.

4. Klikk på Lyd inn-fanen.

5. Endre menyvalget «Bruk lydport for:» fra Lyd ut til Lyd inn.

6. Enhetstypen skal endres fra Intern mikrofon/Innebygd inngang til Linjeinngang/Innebygd inngang.

Lyd-inn-enheten er nå klar for bruk.