Mac Pro (tidlig 2009 til og med midten av 2012): Skifte av lydutgang skjer muligens ikke når nye enheter kobles til

Lydenheter kan oppføre seg annerledes på Mac Pro (tidlig 2009 til og med midten av 2012) enn på andre Mac-maskiner.

Mac Pro (tidlig 2009 til og med midten av 2012) tar i bruk særskilte lydmotorer for lydbehandling.

Ved bruk av enten Mac Pro-maskinens analoge lydutgang, en optisk digitalutgang eller eksterne enheter, for eksempel lydtilkoblinger for USB-høyttalere eller USB/FireWire, må du skifte til riktig enhet manuelt for å aktivere den:

1. Åpne Systemvalg fra Apple ()-menyen.

2. Velg Lyd fra Vis-menyen.

3. Klikk på Lyd ut-fanen for å markere utgangsenheter eller Lyd inn-fanen for å markere inngangsenheter.

4. I området "Velg en lyd ut-enhet" markerer du enheten ved å klikke på den i listen. Den valgte enheten markeres.

Ved tilkobling av hodetelefoner eller eksterne høyttalere til den fremre hodetelefonutgangen, styres lyden automatisk til denne utgangen hvis du velger enten den innebygde høyttaleren eller høyttalerne for et 24-tommers LED Cinema Display.Når du kobler fra hodetelefonene eller de eksterne høyttalerne fra hodetelefonutgangen, styres lyden automatisk tilbake til de innebygde høyttalerne eller høyttalerne i et 24-tommers LED Cinema Display. Hvis den analoge lydutgangen, den optiske digitalutgangen eller USB- og FireWire-enhetene velges, styres ikke lyden til den fremre hodetelefonutgangen når hodetelefoner eller eksterne høyttalere kobles til.